Kampioenen gehuldigd op de Algemene Ledenvergadering

Terugblik Algemene Ledenvergadering

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdagavond 27 feruari zijn alle actuele zaken voorgelegd aan de leden: ledensamenstelling, inkomsten, uitgaven, investeringen, contributiebijdragen en geplande evenementen voor 2019 . Onze vereniging is het afgelopen jaar met 25 % gegroeid tegen de landelijke trend in is dat toch een positieve ontwikkeling. Tijdens de stemming is Willy Raymaekers als nieuwe voorzitter gekozen en zijn Sandy Audenaert en Caroline de Munck geinstalleerd als nieuwe bestuursleden. Onze penningmeester Rudi Crombeen heeft zich voor de komende 3 jaar weer ter beschikking gesteld waar voor onze dank.

Na vele jaren zich ingezet te hebben in het bestuur hebben Jolanda Lootens en Fred Dekker besloten te stoppen afgelopen jaar, wij bedanken hen voor het vele werk wat ze voor de vereniging hebben gedaan. Maar ze zullen zich beiden nog in blijven zetten voor onze vereniging en wel in een commissie.
Bij de afdeling Horeca hebben we afscheid genomen van Rita, Marcel, Jacqueline en Wendy deze hebben van Knud (hoofd horeca) een presentje gekregen.
Nieuw bij de afdeling horeca zijn Anneke, Yvonne en Viooltje 3 spontane dames die zich afgelopen jaar gemeld hebben.
Onze kampioenen indoor/outdoor dressuur en springen zijn gehuldigd: Aanwezige kampioenen Maudi, Demi , Esmee en Amy werden de hand geschud door onze scheidend voorzitter Wilco Vinke en kregen een kado bon van Mia,s overhandigd.
Om Anneke bij te staan met de kasboekcontrole bood Ronald Bleijenerg zich spontaan aan en ook dat werd unaniem toegejuicht.
Aan het eind van de vergadering heeft de nieuwe voorzitter de scheidende voorzitter Wilco Vinke bedankt voor het werk wat deze verzet heeft om de vereniging bij elkaar te houden na een turbulente periode voor en na aanvang van zijn voorzitterschap.

Naar overzicht